1.08.2008

La crida del blog de Les Salines.

Fem una crida per tots aquells que es senten part Les Salines. Aquest blog es un espai obert per tots. Un espai on poder coŀlaborar tant fent comentaris als escrits que donaran forma al blog, com fent vosaltres mateixos escrits sobre Les Salines, sobre el que hi heu viscut...

Esperem que trobeu un espai per fruir de Les Salines encara que per alguns sigui amb la llunyania, i que ens ajudeu a fer-lo dia a dia millor.

Moltes gracies i esperem molts ‘clics’

Autor: Blog de les Salines

26 comentaris:

Anònim ha dit...

UO!!! que explicar de les salines... des que les varem comprar no tot ha estat feina i mals de cap, quantes coses podriam explicar!!! però no ho fare ni aquí ni ara... son histories per explicar a la vora del foc, per exemple al mini camp de setmana santa.. si veniu, les sentireu, un peto a tots i a totes... Maik

Anònim ha dit...

Gent!!! ja tenim els dies del mini camp de setmana santa!!! del 16 al 20 de març, més informació a la web, www.ascalfo.org esperem ser força penya... Maik

Olaya ha dit...

Vaya diferencia de las salinas que nos encontramos hace años a lo que se ve ahora... Espero poder verlo pronto. Un abrazo a todos los que participamos de esa convivencia de hace años y gracias por traerme tan buenos recuerdos. Olaya.

Anònim ha dit...

ui hi han tantes koses k podia dir de les salines,pero si les voleu saber nomes cal fer una koseta vindre a veuremos ,wsts a tothom...Joan

Anònim ha dit...

les salines ens van fer persones diferents, una experiencia increible, vam apendre a conviure amb persones tant diferents d nosaltres i alguns vam trobar amistats que mai s'oblidaran...per tots aquells que hi erem al 2006, un petonas! i a tots els que algun cop heu passat per alla...sabreu de quina sensació parlo, les salines son magiques...
petonets, eli!

Anònim ha dit...

eeeeeeh
una abraçada desde barcelona a tota la gent de les salines que feu que aquest projecte pugui anar endavant.
haviam si ens podem tornar a reunir les velles glories i els que no heu anat mai animeuvos pk no sabeu lo k us perdeu.

Valverde

Anònim ha dit...

eiii! blog de les salines, carai tu que modern no? jaja
Vam fer bastanta feineta eh? encara que féssim una mica el vagu..
Bé, a qui girona encara esperem fer una retrobada! Que per barraques només van baixar uns quans!

En fi, cuideu-vos molt!
Aquestes fotos m'han fet venir imatges i records molt macus..


visca la tollaaa!


:)


per cert, sóc la patxi!

Unknown ha dit...

Des de Gràcia us envio molts records a tots els que heu fet possible el projecte de les salines. S'ha convertit en un lloc molt especial per tots nosaltres...

Visca les Salines!!!

Petons a tots! Marta

Anònim ha dit...

Enhorabuena por el blog! A ver si invadimos la red de mensajes salados...

Un abrazo,

Katia

Anònim ha dit...

Enhorabuena por el blog! A ver si vamos inundando poco a poco el édter con el mensaje salinero.

Un abrazo,

Katia

Anònim ha dit...

aix kin temps..les salines va ser brutal, no s pot descriure amb paraules, d tan en tan reellegeixo akella petita llibreta k vam fer, en fi, k va ser impresionant, algo inolvidable, no vegis km ploravem lultim dia jejeje kuideu-vos molt makus i endevant!

Alba (i los punkis d st.kirze)xD

Anònim ha dit...

kaixo denoi!

bakoitzak bere hizkuntzan idatzi duenez, neuk ere hala egitea pentsatu dut. Zer esan leku hari buruz? hango jendeari buruz? hainbeste dira esango eta isilik gordeko nituzkeen gauzak, hainbeste dira oroimenean ditudan rekuerdo gozoak. Ikaragarria izan zen han egotea, ikaragarria benetan. Egunen batetan itzuliko naiz, hori ziur, baina denpora denborari!! beti gogoan, beti bihotzean!

ahora la traduccion, aber si sale decente:
buenas a tod@s:
como cada uno ha escrito en su lengua mterna, yo hare lo mismo.
¿Qué decir sobre aquel lugar? sobre la gente que alli conoci?
son tantas las cosas que diria sobre aquellos dias, y otros tantos que guardaria solo para mi,son tantos los dulces recuerdos...Fue increible estar alli!
algun dia volvere, eso seguro, pero tiempo al tiempo.
sienpre en el recuerdo, siempre en el corazon !ç

NAIARA

Anònim ha dit...

epalaaa!! kin estiu, sisi...el meu primer camp de treball com a monitora...i a sobre, vig haber d marxar a la meitat per feina...tot i aixi, és una experiència inoblidable, el cel de l'estació, les nits estrellades, els pitis abans dd'anar a dormir, les infusions d'en maik...els remeis casolans pel mal de cap (o mes ben dit el mal de currar d'alguns)... com ja ha escrit algú, un dia o altre hi tornarem...ho prometo*

per tots akells k vam kompartir-ho l'estiu del 2006 i els que han pogut gaudir-ne abans o després, un peto ben fort desde lloret


júlia**


retrobades a barrakes de girona mai han sigut posibles, nomes el primer any a mitges, i a palafolls a ksa meva...a mitges tmb


espero trobar-vos.

un peto a tots/es

Anònim ha dit...

wizus

Anònim ha dit...

Ei que això ha quedat massa aturat, falta molta gent per escriure aquí... i els que ho heu fet podeu repetir, animeu-vos que sembla que a les salines no hi ha marxa...

Anònim ha dit...

Ei!!! informem al personal que ja tenim dates del proper camp de treball a les SALINES!!! Apunteu dades: del 3 al 16 d'agost
Aviat penjarem les dades al web podeu apuntar-vos directament a nosaltres a tambè a la generalitat, sortiran els camps a la guia d'estiu, dir-vos que aquest any en farem 4 un per joves de diferents comunitats autònomes de 15 a 17 anys del 1 al 15 de juliol a Castelló de Farfanya (Noguera), un altre d'internacional de 18 a 28 anys els dies 17 al 31 de juliol a Algerri (Noguera), el de les Salines per a joves de 14 a 17 anys a Vilanova de la Sal (Noguera)i el 4t per a joves de 14 a 17 anys a Gerri de la Sal (Pallars) del 18 al 31 d'agost.
Esperem tindre molts i moltes repetidors i ja ho sabeu, si ja heu fet els 18 podeu formar part de l'equip dirigent o com a voluntaris.

Anònim ha dit...

Renoi... quan de temps que ha passat des de la darrera entrada i sembla que la gent està molt dormida... inga a veure si ens animen i arribem als 100 missatges!!! aviat rebreu informació de la retrobada de Nadal, aquest any si!!! toca fer-les i si no cauran caps.. i colls.. i p.. bé pot ser no.. aupa!!! i anims saliners!!!
Maik

Maik ha dit...

Ja tenim les salines declarades " BCIL Bé Cultural d'Interés Local"!!!!
Ara el proper pas és que les declarin " BCIN Bé Cultural d'Interés Nacional".

Anònim ha dit...

Espere que aquest estiu pugam disfrutar altra vegada de la pica roja en l'estació!
Aquell estiu a ser marcat pr sempre, les experiències, vivències, els companys, els monitors, l'estació, el cel ple d'estels per la nit, Balaguer, tants moments aquell mes de juliol que espere repetir aquest any!

Un beset molt fort a tots!
Isa de LAS RUBIAS jajajja
-La Pica Roja 2009-

Maik ha dit...

Hola a tothom!!!! Ja estem en plena campanya d'estiu!!! la setmana que ve a la barra del bar de la festa de Sant Joan a Balaguer!!! paseu i us preneu alguna cosa!!! i el dia 18 de juliol altre cop de guerra amb els camps de treball, del 18 al 31 juliol Algerri, del 3 al 16 d'agost Artesa de Segre i del 17 al 31 d'agost Vilanova de la Sal.
Trobareu mes informacio a la web: www.ascalfo.cat

Maik ha dit...

Avui hem omplert d'aigua l'única era recuperada de les salines, amb el bon temps que fe pot ser farem una mica de sal de primavera, molt mes dolça que la d'estiu, esperem que el temps ens acompanyi.

Maik ha dit...

Despres d'un estiu completisim, amb 4 camps de treball, dos a les salines, un a Algerri i un a Artesa de Segre, tornem a esperar el nou estiu per retrobar-nos altre cop amb tots vosaltres!! bona espera!!!

Maik ha dit...

Aquesta tardor hem començat la venda de la sal que hem produit durant l'estiu, mentre anem fent les gestions per legalitzar l'empresa que la comercialitzarà, l'anem promocionant per diverses fires de les nostres terres.

Maik ha dit...

Be i despres d'un llarg temps sense comentaris sols dir-vos que ja tenim apunt els camps del 2014, a les salines ja no en farem cap mes, ens han robat el material i no tenim diners per a tornar-lo a comprar, per tant aquest estiu primer camp a Gerb del 30 de juny al 14 de juliol, segon a Balaguer del 16 al 30 de juliol i per acabar de l'1 al 15 d'agost a Algerri, si teniu mes de 18 anys i sabeu angles podeu vindre de voluntaris!!!

Joa.net ha dit...

Durant un cap de setmana de "descobrir" el territori vam ensopegar amb les salines i, encara que eren tancades, ens va servir per contactar amb en Maik, per situar al mapa el lloc i per col·locar a l'agenda la data de Pasqua que, segons sembla, serà l'inici de la nova campanya.

Salutacions i endavant amb la feina de recuperació del patrimoni cultural, històric i industrial. Visca la terra.

Maik ha dit...

Us informem que el dia 15 d'abril fem obertura de temporada 2017.
A les 18:00 Portes obertes al Salí i visita guiada, a les 18:30 parlament, amb Carme Alós, directora del Museu de la Noguera, al acabar, cava-concert amb en JOAN BLAU (cantautor)
Us esperem a totes i tots. Es posarà parada de productes per si voleu endur-vos un record i així col·laborar en la recuperació de les salines.

SI VOLEU FER UN ESCRIT AL BLOG DE LES SALINES ENVIAR VIA E-MAIL A: LESALINES@GMAIL.COM